Meteoroloji açıkladı: 5 gün yağış var

Güncel 02.08.2022 - 16:20, Güncelleme: 02.08.2022 - 16:20
 

Meteoroloji açıkladı: 5 gün yağış var

kocaeli haberi
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Raporda; 2 gün mevzi sağanak yağmur, 3 gün gök gürültülü sağanak yağmur, 2 gün ise güneş var. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yeniledi. Raporda 2 gün mevzi sağanak yağmur, 3 gün gök gürültülü sağanak yağmur, 2 ise güneş var. Sıcaklıklarda ise bir değişiklik beklenmiyor. İşte haftalık hava durumu… İŞTE HAFTALIK HAVA DURUMU 3 Ağustos Çarşamba günü saat 06.00-12.00 arasında mevzi sağanak yani farklı saatlerde farklı noktalara düşen yağış beklentisi var. Sonrasında hava açık. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 31 derece. 4 Ağustos Perşembe günü hava güneşli, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 31 derece. 5 Ağustos Cuma günü mevzi sağanak yağmur beklentisi var, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 32 derece. 6 Ağustos Cumartesi ve 7 Ağustos Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklık en yüksek 32 derece seviyesinde seyredecek. Orta vadeli tahminlere baktığımızda 8 Ağustos Pazartesi günü havanın güneşli, 9 Ağustos Salı günü ise yağmurlu olması bekleniyor.
kocaeli haberi

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Raporda; 2 gün mevzi sağanak yağmur, 3 gün gök gürültülü sağanak yağmur, 2 gün ise güneş var.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yeniledi. Raporda 2 gün mevzi sağanak yağmur, 3 gün gök gürültülü sağanak yağmur, 2 ise güneş var. Sıcaklıklarda ise bir değişiklik beklenmiyor. İşte haftalık hava durumu…

İŞTE HAFTALIK HAVA DURUMU

3 Ağustos Çarşamba günü saat 06.00-12.00 arasında mevzi sağanak yani farklı saatlerde farklı noktalara düşen yağış beklentisi var. Sonrasında hava açık. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 31 derece.

4 Ağustos Perşembe günü hava güneşli, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 31 derece.

5 Ağustos Cuma günü mevzi sağanak yağmur beklentisi var, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 32 derece.

6 Ağustos Cumartesi ve 7 Ağustos Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklık en yüksek 32 derece seviyesinde seyredecek.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda 8 Ağustos Pazartesi günü havanın güneşli, 9 Ağustos Salı günü ise yağmurlu olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.