MADALYA İLE DÖNEN ERAY ŞAMDAN'DAN CUMHURİYET MESAJI

Spor 29.10.2023 - 22:05, Güncelleme: 29.10.2023 - 22:05
 

MADALYA İLE DÖNEN ERAY ŞAMDAN'DAN CUMHURİYET MESAJI

KOCAELİ HABERİ
Macaritdan Budapeşte'de Devam eden Büyükler Dünya şampiyonasında, Türkiye Karate Milli Takımı şu ana kadar 2 Altın, 1 gümüş ve 1 Bronz madalya kazandı.. Olimpiyat gururumuz olan Darıca Belediye spor kulübü sporcusu Eray Şamdan, Dünya şampiyonasından bronz madalya ile dönüyor.  Eray Şamdan, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolaysı ile yayınladığı mesajda "Cumhuriyetimizin 100. yılında Dünya Şampiyonası’ndan bronz madalya ile ülkeme dönüyorum. Destekleyen, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. TÜRKİYE CUMHURİYETİ 100 YAŞINDA !" ifadelerine yer verdi..  
KOCAELİ HABERİ

Macaritdan Budapeşte'de Devam eden Büyükler Dünya şampiyonasında, Türkiye Karate Milli Takımı şu ana kadar 2 Altın, 1 gümüş ve 1 Bronz madalya kazandı..

Olimpiyat gururumuz olan Darıca Belediye spor kulübü sporcusu Eray Şamdan, Dünya şampiyonasından bronz madalya ile dönüyor. 

Eray Şamdan, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolaysı ile yayınladığı mesajda "Cumhuriyetimizin 100. yılında Dünya Şampiyonası’ndan bronz madalya ile ülkeme dönüyorum. Destekleyen, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. TÜRKİYE CUMHURİYETİ 100 YAŞINDA !" ifadelerine yer verdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.