Koronavirüsün tedavisi bulundu, Trump'a da uygulandı!

01.11.2020 - 10:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Koronavirüsün tedavisi bulundu, Trump'a da uygulandı!

Amerika'da yaşayan Türk doktor Mehmet Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüsün kesin tedavisinin bulunduğunu ve virüsle enfekte olan ABD Başkanı Donald Trump'ın da bu yöntemle tedavi edildiğini iddia etti. "Virüsün kesin tedavisi bulunmuştur" ifadelerini kullanan Çilingiroğlu, "Çok ama çok sevinçliyim" dedi ve yeni geliştirilen antikorlar sayesinde salgının sona erdirileceğini savundu. "O kadar güzel ve taze bir haberim var ki size" diye konuşan Çilingiroğlu, rekombinant teknolojisiyle geliştirilen monoklonal antibody tedavisinin Faz 2 – Faz 3 çalışmalarının açıklandığını söyledi. Çilingiroğlu, rekombinant tedaviyi alan yaklaşık 700-800 kişilik hasta grubunda kötüleşmenin engellendiği ve virüsün temizlendiğini belirtti. Türk doktor ayrıca bu hastaların ayakta tedavi edildiğini de belirtti. Bu tedavi sayesinde hastanelerde yoğun bakımların biteceğini söyleyen Çilingiroğlu, fiyat noktasında ise tedavinin ücretsiz olmayacağını ancak sürümden kazanmak amacıyla fiyatın belli bir rakama ineceğini belirtti. Çilingiroğlu, sözlerini "Virüsün kesin tedavisini bulunmuştur" ifadesiyle tamamladı.

Amerika'da yaşayan Türk doktor Mehmet Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüsün kesin tedavisinin bulunduğunu ve virüsle enfekte olan ABD Başkanı Donald Trump'ın da bu yöntemle tedavi edildiğini iddia etti.

"Virüsün kesin tedavisi bulunmuştur" ifadelerini kullanan Çilingiroğlu, "Çok ama çok sevinçliyim" dedi ve yeni geliştirilen antikorlar sayesinde salgının sona erdirileceğini savundu.

"O kadar güzel ve taze bir haberim var ki size" diye konuşan Çilingiroğlu, rekombinant teknolojisiyle geliştirilen monoklonal antibody tedavisinin Faz 2 – Faz 3 çalışmalarının açıklandığını söyledi.

Çilingiroğlu, rekombinant tedaviyi alan yaklaşık 700-800 kişilik hasta grubunda kötüleşmenin engellendiği ve virüsün temizlendiğini belirtti. Türk doktor ayrıca bu hastaların ayakta tedavi edildiğini de belirtti.

Bu tedavi sayesinde hastanelerde yoğun bakımların biteceğini söyleyen Çilingiroğlu, fiyat noktasında ise tedavinin ücretsiz olmayacağını ancak sürümden kazanmak amacıyla fiyatın belli bir rakama ineceğini belirtti. Çilingiroğlu, sözlerini "Virüsün kesin tedavisini bulunmuştur" ifadesiyle tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.