Kocaeli'ye Soğuk ve Yağışlı Hava Geliyor!

Güncel 20.09.2021 - 22:08, Güncelleme: 20.09.2021 - 22:08
 

Kocaeli'ye Soğuk ve Yağışlı Hava Geliyor!

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemizin Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği, sıcaklıkların Bölge genelinde 6 ila 10 derece düşeceği, Cuma gününden itibaren sıcaklıkların biraz artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği bildirilmiştir. Sıcaklıkların anlık düşmesi ile birlikte görülecek kuvvetli yağışlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Bölgemizin Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği, sıcaklıkların Bölge genelinde 6 ila 10 derece düşeceği, Cuma gününden itibaren sıcaklıkların biraz artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği bildirilmiştir.

Sıcaklıkların anlık düşmesi ile birlikte görülecek kuvvetli yağışlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.