KOCAELİLİ İKİ KARDEŞ DÜNYA 3.ÜNCÜS VE 5.İNCİSİ OLDULAR

Spor 22.10.2021 - 20:31, Güncelleme: 22.10.2021 - 20:31
 

KOCAELİLİ İKİ KARDEŞ DÜNYA 3.ÜNCÜS VE 5.İNCİSİ OLDULAR

KOCALEİ HABERİ
Karamürselli Burak Kaya Dünya 3.ncüsü Kardeşi Kaan Kaya da Dünya 5.Oldu Yalova Gençlik İl Spor Müdürlüğünün güreşçisi olan Karamürselli Burak Kaya Dünya Serbest Güreşlerinde Dünya 3.oldu. Yunanistan nın Loutraki Şehrinde 19-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Veteran World Championshıps dünya serbest güreşlerinde 100 kg.da dünya üçüncüsü olarak başarıya imza attı. Yalova Altınova Belediyespor Güreşçisi olan Burak Kaya nın kardeşi Kaan Kaya da Veteran World Championshıps dünya serbest güreşlerinde 5.oldu.
KOCALEİ HABERİ

Karamürselli Burak Kaya Dünya 3.ncüsü Kardeşi Kaan Kaya da Dünya 5.Oldu

Yalova Gençlik İl Spor Müdürlüğünün güreşçisi olan Karamürselli Burak Kaya Dünya Serbest Güreşlerinde Dünya 3.oldu. Yunanistan nın Loutraki Şehrinde 19-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Veteran World Championshıps dünya serbest güreşlerinde 100 kg.da dünya üçüncüsü olarak başarıya imza attı.

Yalova Altınova Belediyespor Güreşçisi olan Burak Kaya nın kardeşi Kaan Kaya da Veteran World Championshıps dünya serbest güreşlerinde 5.oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.