Kocaeli'de İşte Bu Okullar Depreme Dirençli Hale Getiriliyor

Güncel 22.08.2023 - 16:28, Güncelleme: 22.08.2023 - 16:33
 

Kocaeli'de İşte Bu Okullar Depreme Dirençli Hale Getiriliyor

KOCAELİ HABERİ
İlimiz Eğitim Kurumları Depreme Dirençli Hale Getiriliyor İlimizdeki eğitim kurumlarının depreme dayanıklı hale getirilmesi ve olası afet risklerine karşı gerekli tedbirlerin alınması, eğitim kurumlarımızın yenilenmesi ve güçlendirilmesi çalışmaları Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülmektedir. Bu kapsamda; Valimiz Seddar Yavuz başkanlığında İlçe Kaymakamları, İl / İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımlarıyla 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda yaptırılan deprem performans tahkiki sonucu yıkımına karar verilen binalarla ilgili toplantı düzenlenmiş, istişareler gerçekleştirilmiştir.  En aktif deprem kuşaklarından birinde yer alan ilimizde yeni deprem yönetmeliğine göre deprem tahkik performansı yaptırılan ve yıkımına karar verilen okul binaları ile taşınacakları okul binalarının isimleri ekteki tabloda yer almaktadır.  Kocaeli Valiliği olarak 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde evlatlarımızın en güvenli şartlarda eğitim alması için tüm kurumlarımızın iş birliğinde çalışmalarımız ve hazırlıklarımız titizlikle sürdürülmektedir.  İşte o okullar; Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

İlimiz Eğitim Kurumları Depreme Dirençli Hale Getiriliyor

İlimizdeki eğitim kurumlarının depreme dayanıklı hale getirilmesi ve olası afet risklerine karşı gerekli tedbirlerin alınması, eğitim kurumlarımızın yenilenmesi ve güçlendirilmesi çalışmaları Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülmektedir.

Bu kapsamda; Valimiz Seddar Yavuz başkanlığında İlçe Kaymakamları, İl / İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımlarıyla 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda yaptırılan deprem performans tahkiki sonucu yıkımına karar verilen binalarla ilgili toplantı düzenlenmiş, istişareler gerçekleştirilmiştir. 

En aktif deprem kuşaklarından birinde yer alan ilimizde yeni deprem yönetmeliğine göre deprem tahkik performansı yaptırılan ve yıkımına karar verilen okul binaları ile taşınacakları okul binalarının isimleri ekteki tabloda yer almaktadır. 

Kocaeli Valiliği olarak 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde evlatlarımızın en güvenli şartlarda eğitim alması için tüm kurumlarımızın iş birliğinde çalışmalarımız ve hazırlıklarımız titizlikle sürdürülmektedir. 

İşte o okullar;
Kocaeli'de ki O Okullar Depreme Dirençli Hale Getiriliyor

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.