KOCAELİ'DE ACI OLAY!

Yaşam 27.07.2019 - 22:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE ACI OLAY!

Kocaeli Kartepe ilçe Belediyesinde zabıta memuru olarak çalışan Ahmet Gültekin’in 16 yaşındaki oğlu Emre Gültekin Sapanca Gölünde boğuldu! Acı olay bugün akşam saatlerine doğru Sapanca Gölünde meydana geldi. Sapanca Gölünde sandal üzerinde seyahat eden Kartepe Belediyesi'nde zabıta olarak görevli Ahmet Gültekin’in 16 yaşındaki oğlu Emre Gültekin göle düştü. üzme bilmediği için paniğe kapılan Gültekin'in suda çırpındığını gören arkadaşları ise bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Arkadaşlarının sudan çıkarmaya çalıştığı Gültekin ise suya batarak gözden kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve AFAD'dan dalgıçlar gelerek gölde arama başlattı.  

Kocaeli Kartepe ilçe Belediyesinde zabıta memuru olarak çalışan Ahmet Gültekin’in 16 yaşındaki oğlu Emre Gültekin Sapanca Gölünde boğuldu!
Acı olay bugün akşam saatlerine doğru Sapanca Gölünde meydana geldi. Sapanca Gölünde sandal üzerinde seyahat eden Kartepe Belediyesi'nde zabıta olarak görevli Ahmet Gültekin’in 16 yaşındaki oğlu Emre Gültekin göle düştü. üzme bilmediği için paniğe kapılan Gültekin'in suda çırpındığını gören arkadaşları ise bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Arkadaşlarının sudan çıkarmaya çalıştığı Gültekin ise suya batarak gözden kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve AFAD'dan dalgıçlar gelerek gölde arama başlattı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.