KOCAELİ VE İLÇE KENT KONSEYLERİ HEYETİNDE GEBZE, DİLOVASI VE KARTEPE NİÇİN YOKTU?

Güncel 05.10.2021 - 21:50, Güncelleme: 05.10.2021 - 21:50
 

KOCAELİ VE İLÇE KENT KONSEYLERİ HEYETİNDE GEBZE, DİLOVASI VE KARTEPE NİÇİN YOKTU?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli Kent Konseyi başkanı Ali Korkmaz'ın başkanlığında İlçe Kent Konseyleri başkan veya genel sekreterleri bugün heyet olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret ederek kent üzerine istişarelerde bulundular.. Kent Konseyi heyetinde Gebze bölgesinden Darıca Kent Konseyini Hüseyin Candemir, Çayırova Kent Konseyini Talha Dülgerbaki temsilen yer alması karşısında, Gebze Kent Konseyi, Kartepe Kent Konseyi ve Dilovası Kent Konseylni temsilen kimsenin bulunmaması, Gebze, Kartepe ve Dilovası gibi Kocaeli'nin üç önemli ilçesine hiç yakışmadı.. Gebze ve Dilovası Kent Konseylerinin neden bu ziyarette olmadığını araştırdığımızda ise Gebze, Dilovası ve Kartepe'de daha önce kurulan İlçe Kent Konseylerinin dağıtıldığını ve yerine yeni yönetimlerin oluşturulmadığını öğrendik..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli Kent Konseyi başkanı Ali Korkmaz'ın başkanlığında İlçe Kent Konseyleri başkan veya genel sekreterleri bugün heyet olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret ederek kent üzerine istişarelerde bulundular..

Kent Konseyi heyetinde Gebze bölgesinden Darıca Kent Konseyini Hüseyin Candemir, Çayırova Kent Konseyini Talha Dülgerbaki temsilen yer alması karşısında, Gebze Kent Konseyi, Kartepe Kent Konseyi ve Dilovası Kent Konseylni temsilen kimsenin bulunmaması, Gebze, Kartepe ve Dilovası gibi Kocaeli'nin üç önemli ilçesine hiç yakışmadı..

Gebze ve Dilovası Kent Konseylerinin neden bu ziyarette olmadığını araştırdığımızda ise Gebze, Dilovası ve Kartepe'de daha önce kurulan İlçe Kent Konseylerinin dağıtıldığını ve yerine yeni yönetimlerin oluşturulmadığını öğrendik..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.