TAHİR BAŞKAN ŞOV YAPTI

Spor 05.10.2021 - 21:07, Güncelleme: 05.10.2021 - 21:07
 

TAHİR BAŞKAN ŞOV YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen futbol etkinliğinde bu akşam Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer ve KASKF Başkanı Murat Aydın'ın da içlerinde olduğu Kocaeli'nin şöhterleri iki takım halinde karşı karşıya geldi.. Oynanan maçta sahada basmadık yer bırakmayan Başkan Büyükakın golleri, çalımları ve paslarıyla adeta futbol şovu yaparken, duygularını ise sosyal medyadan "Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen özel maçta ilimizin duayen isimleriyle maharetlerimizi sergiledik. Maç sonunda kazanan yine dostluk oldu" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen futbol etkinliğinde bu akşam Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer ve KASKF Başkanı Murat Aydın'ın da içlerinde olduğu Kocaeli'nin şöhterleri iki takım halinde karşı karşıya geldi..

Oynanan maçta sahada basmadık yer bırakmayan Başkan Büyükakın golleri, çalımları ve paslarıyla adeta futbol şovu yaparken, duygularını ise sosyal medyadan "Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen özel maçta ilimizin duayen isimleriyle maharetlerimizi sergiledik. Maç sonunda kazanan yine dostluk oldu" mesajı ile paylaştı..
Bir 1 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.