KOCAELİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI ORADA BÜNYAMİN ÇİFTÇİ NEREDE?

Siyaset 07.02.2023 - 23:09, Güncelleme: 07.02.2023 - 23:35
 

KOCAELİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI ORADA BÜNYAMİN ÇİFTÇİ NEREDE?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kahramanmaraş depreminin acılarını sarmak ve depremzedelerin yardımına koşmak için depremde zarar gören 10 ile ikinci bir koordinatör vali atayan Hükümetten sonra ikinci adım da Ak Partili belediye başkanlarının deprem bölgelerindeki il ve ilçelere yapılacak yardımlardan sorumluluğu olarak geldi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanları, arama ve kurtarma çalışmalarını koordine etmek üzere Maraş ve Antakya’da görevlendirildiler.. Başkan Büyükakın yeni görevlerini tevdi etmek üzere bugün İlçe Beloediye Başkanları ile İzmit'te bir toplantı gerçekleştirdi. Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve İlyas şeker, Ak Parti İl Başkan vekili Dr. Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Yreel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Engin Güzel ve KBB Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu'nun da hazır bulunduğu toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün katılım sağlamadı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin böylesine önemli bir toplantıya katılım sağlamayarak yerine yardımcısı Av. sadettin Arıkboğa'yı göndermesi, Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde "Deprem bölgelerine yardım seferberliği gibi hayati derecede önemli bir toplantıya Bünyamin Çiftçi neden kendisi katılmadı da yardımcısını gönderdi. Yoksa sorumlu olduğu deprem ilçesine de yardımcısı Arıkboğa'yı mı gönderecek" sorusunu ve "kendisi nerede acaba" merakını da beraberinde getirdi..   Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu toplantıyı "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm belediye başkanları olarak afet illerine intikal edip, koordinasyon görevinde bulunacağız. Devlet, millet el ele yaralarımızı saracağız İnşallah." sözleri ile paylaştı.. NOT:  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün ise soğuk hava koşulları da göz önünde bulundurularak yaş durumundan dolayı deprem bölgesinde görevlendirilmediği tahmin ediliyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kahramanmaraş depreminin acılarını sarmak ve depremzedelerin yardımına koşmak için depremde zarar gören 10 ile ikinci bir koordinatör vali atayan Hükümetten sonra ikinci adım da Ak Partili belediye başkanlarının deprem bölgelerindeki il ve ilçelere yapılacak yardımlardan sorumluluğu olarak geldi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanları, arama ve kurtarma çalışmalarını koordine etmek üzere Maraş ve Antakya’da görevlendirildiler.. Başkan Büyükakın yeni görevlerini tevdi etmek üzere bugün İlçe Beloediye Başkanları ile İzmit'te bir toplantı gerçekleştirdi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve İlyas şeker, Ak Parti İl Başkan vekili Dr. Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Yreel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Engin Güzel ve KBB Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu'nun da hazır bulunduğu toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün katılım sağlamadı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin böylesine önemli bir toplantıya katılım sağlamayarak yerine yardımcısı Av. sadettin Arıkboğa'yı göndermesi, Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde "Deprem bölgelerine yardım seferberliği gibi hayati derecede önemli bir toplantıya Bünyamin Çiftçi neden kendisi katılmadı da yardımcısını gönderdi. Yoksa sorumlu olduğu deprem ilçesine de yardımcısı Arıkboğa'yı mı gönderecek" sorusunu ve "kendisi nerede acaba" merakını da beraberinde getirdi..  

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu toplantıyı "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm belediye başkanları olarak afet illerine intikal edip, koordinasyon görevinde bulunacağız. Devlet, millet el ele yaralarımızı saracağız İnşallah." sözleri ile paylaştı..

NOT:  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün ise soğuk hava koşulları da göz önünde bulundurularak yaş durumundan dolayı deprem bölgesinde görevlendirilmediği tahmin ediliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.