'Kızıl Goncalar' Taşınıyor

Güncel 02.01.2024 - 11:02, Güncelleme: 02.01.2024 - 11:02
 

'Kızıl Goncalar' Taşınıyor

KOCAELİ HABERİ
'Kızıl Goncalar' Fatih'ten Beykoz'a Taşınıyor.  Kızıl Goncalar, bazı kesimlerce içerdiği tarikat sahneleri sebebiyle çok tepki çekmiş RTÜK'e örgütlü olarak şikayet edilmişti. RTÜK'ün şikayetlerin ardından yayın durdurma cezası verdiği dizi bu karara itiraz için harekete geçerken, aynı zamanda çekim yaptıkları mekanlardan çıkarıldıkları için setini Fatih ilçesinden taşıma kararı aldı. RTÜK tarafından verilen 2 kez yayın durdurma cezası alan 'Kızıl Goncalar' dizisinin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı iki mekanındaki çekim izinlerinin iptal edilmesinin ardından Beykoz Kundura Fabrikası’na taşınma kararı aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye RTÜK tarafından em para hem de 2 kez program durdurma cezası verildi. Yayıncı kuruluş, kararın tebliğinin ardından bölge idare mahkemesine başvurarak RTÜK kararına itiraz edecek.
KOCAELİ HABERİ

'Kızıl Goncalar' Fatih'ten Beykoz'a Taşınıyor.  Kızıl Goncalar, bazı kesimlerce içerdiği tarikat sahneleri sebebiyle çok tepki çekmiş RTÜK'e örgütlü olarak şikayet edilmişti. RTÜK'ün şikayetlerin ardından yayın durdurma cezası verdiği dizi bu karara itiraz için harekete geçerken, aynı zamanda çekim yaptıkları mekanlardan çıkarıldıkları için setini Fatih ilçesinden taşıma kararı aldı.

RTÜK tarafından verilen 2 kez yayın durdurma cezası alan 'Kızıl Goncalar' dizisinin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı iki mekanındaki çekim izinlerinin iptal edilmesinin ardından Beykoz Kundura Fabrikası’na taşınma kararı aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye RTÜK tarafından em para hem de 2 kez program durdurma cezası verildi. Yayıncı kuruluş, kararın tebliğinin ardından bölge idare mahkemesine başvurarak RTÜK kararına itiraz edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.