Kar yağışı ve sağanak açıklaması geldi.

Güncel 13.12.2022 - 08:13, Güncelleme: 13.12.2022 - 08:13
 

Kar yağışı ve sağanak açıklaması geldi.

KOCAELİ HABERİ
Bugünden başlayarak neredeyse tüm Türkiye'de yağmur ve kar yağışlı bir hava etkisini gösterecek. Özellikle 14 Aralık Çarşamba günü hava buz kesecek. Sıcaklıklar 0 dereceye kadar düşecek. Bugün birçok kent için sarı kodlu uyarı yapılırken, açıklamalar peş peşe geliyor. Hangi illerde kar yağışı var? Hangi illerde yağmur etkili olacak? Son dakika hava durumu tahminleri... Kar yağışı ve sağanak açıklaması geldi. Sıcaklıklar düşecek, hava buz kesecek. Yağışlar bugünden itibaren ülkenin büyük bir bölümünde etkisini göstermeye başlıyor. MGM ve uzman isimden son dakika hava durumu açıklaması... Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunun karla karışık yağmur, yükseklerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Antalya ve Isparta ile Burdur'un doğu ilçelerinde, gece saatlerinde Muğla çevreleri ile Aydın'ın kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor. HAVA SICAKLIĞI: Yağışlı hava kütlesi ile birlikte 2-4 derece düşecek olan sıcaklıkların, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Antalya Körfezi ile Orta Karadeniz’de zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

Bugünden başlayarak neredeyse tüm Türkiye'de yağmur ve kar yağışlı bir hava etkisini gösterecek. Özellikle 14 Aralık Çarşamba günü hava buz kesecek. Sıcaklıklar 0 dereceye kadar düşecek. Bugün birçok kent için sarı kodlu uyarı yapılırken, açıklamalar peş peşe geliyor. Hangi illerde kar yağışı var? Hangi illerde yağmur etkili olacak? Son dakika hava durumu tahminleri...

Kar yağışı ve sağanak açıklaması geldi. Sıcaklıklar düşecek, hava buz kesecek. Yağışlar bugünden itibaren ülkenin büyük bir bölümünde etkisini göstermeye başlıyor. MGM ve uzman isimden son dakika hava durumu açıklaması...

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunun karla karışık yağmur, yükseklerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; sabah saatlerinde Antalya ve Isparta ile Burdur'un doğu ilçelerinde, gece saatlerinde Muğla çevreleri ile Aydın'ın kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:

Yağışlı hava kütlesi ile birlikte 2-4 derece düşecek olan sıcaklıkların, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Antalya Körfezi ile Orta Karadeniz’de zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.