KAR KOCAELİ 'DE YAĞIŞINI ARTIRDI

Güncel 20.12.2022 - 02:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 02:35
 

KAR KOCAELİ 'DE YAĞIŞINI ARTIRDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valiliğinde yapılan hava durumu uyarsında bu gece Kocaeli'de karla karışık yağmur uyarısı yapılmıştı.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın  bu gece yarısı sosyal medyadan, Kocaeli'ye yağan kar ve Büyükşehir ekiplerinin yolları açık tutmak için verdiği mücadelenin fotoğraflarını "Yüksek kesimlerde ekiplerimiz #kar mesaisine hız kesmeden devam ediyor. Hepsine kolaylıklar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valiliğinde yapılan hava durumu uyarsında bu gece Kocaeli'de karla karışık yağmur uyarısı yapılmıştı..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın  bu gece yarısı sosyal medyadan, Kocaeli'ye yağan kar ve Büyükşehir ekiplerinin yolları açık tutmak için verdiği mücadelenin fotoğraflarını "Yüksek kesimlerde ekiplerimiz #kar mesaisine hız kesmeden devam ediyor. Hepsine kolaylıklar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun." sözleri ile paylaştı..
Bir açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.