İYİ PARTİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİ'NİN 'TOKAT ATMA' İDDİASININ PEŞİNE DÜŞTÜ

Siyaset 03.12.2022 - 16:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 16:34
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİ'NİN 'TOKAT ATMA' İDDİASININ PEŞİNE DÜŞTÜ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Çayırova Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Halis Koç, facebook sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin dün camii çıkışında, 40 yaşında bir gence tokat attığını iddia etti.. Bu iddia kısa sürede Kocaeli basınında geniş yer bulurken, Çayırova'ya yayıldı ve iddianın doğru olup olmadığı merak edilirken, vatandaşlar arasında çok sayıda tepkilere neden oldu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dünden beri o iddianın doğruluğu veya yanlışlığı konusunda hiç bir açıklama yapmayarak adeta suskunluğu tercih ederken, İYİ Parti Çayıreova İlçe Başkanı İlhami Bayrak ise tokat yediği iddia edilen Fatih Çelik isimli vatandaşı iş yerinde ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "İcraatlarıyla gündeme gelemeyen Çayırova Belediye Başkanı SKANDAL larıyla gündemi meşgul ediyor. Cuma günü, İslam inancına gör Bayram günü Hem de Camii den ibadet edip çıktıktan sonra Meramını anlatmak isteyen vatandaşa bir kısım söylemlerle saldırmak Tokat atmak … İthamlar da bulunmak.. Gizleme ye çalıştığınız gerçek yüzünüzü tüm Çayırovalılara göstermiş oldunuz. Demek ki neymiş Bilboard lara Tokat attığınız vatandaşın ödediği vergiler le yazdırdığınız “SEVİNCE “Mottosu ile gizlemeye çalıştığınız gerçek yüzünüz müş.. Bu tokat sırf Çelik Ailesine atılmış değildir. Bu tokat Tüm Çayırova halkına atılmıştır. Çıkın tüm Çayırova halkın dan özür dileyin Ve Gereğini yapın. Çayırovalılar Çayırova’da VANDAL İSTEMİYOR.. Saldıra uğrayan Fatih Çelik kardeşimi ziyaret ederek hem müessif olayla ilgili bilgi aldık ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." İŞTE O TOKAT ATMA İDDİASI HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Çayırova Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Halis Koç, facebook sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin dün camii çıkışında, 40 yaşında bir gence tokat attığını iddia etti..

Bu iddia kısa sürede Kocaeli basınında geniş yer bulurken, Çayırova'ya yayıldı ve iddianın doğru olup olmadığı merak edilirken, vatandaşlar arasında çok sayıda tepkilere neden oldu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dünden beri o iddianın doğruluğu veya yanlışlığı konusunda hiç bir açıklama yapmayarak adeta suskunluğu tercih ederken, İYİ Parti Çayıreova İlçe Başkanı İlhami Bayrak ise tokat yediği iddia edilen Fatih Çelik isimli vatandaşı iş yerinde ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"İcraatlarıyla gündeme gelemeyen Çayırova Belediye Başkanı SKANDAL larıyla gündemi meşgul ediyor.
Cuma günü,
İslam inancına gör Bayram günü
Hem de Camii den ibadet edip çıktıktan sonra
Meramını anlatmak isteyen vatandaşa bir kısım söylemlerle saldırmak
Tokat atmak …
İthamlar da bulunmak..
Gizleme ye çalıştığınız gerçek yüzünüzü tüm Çayırovalılara göstermiş oldunuz.
Demek ki neymiş
Bilboard lara Tokat attığınız vatandaşın ödediği vergiler le yazdırdığınız
“SEVİNCE “Mottosu ile gizlemeye çalıştığınız gerçek yüzünüz müş..
Bu tokat sırf Çelik Ailesine atılmış değildir.
Bu tokat Tüm Çayırova halkına atılmıştır.
Çıkın tüm Çayırova halkın dan özür dileyin
Ve
Gereğini yapın.
Çayırovalılar Çayırova’da
VANDAL İSTEMİYOR..
Saldıra uğrayan Fatih Çelik kardeşimi ziyaret ederek hem müessif olayla ilgili bilgi aldık ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik."

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İŞTE O TOKAT ATMA İDDİASI HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.