İŞTE CHP KOCAELİ'DE BELLİ OLAN 5 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Dünya 21.12.2023 - 15:56, Güncelleme: 21.12.2023 - 16:12
 

İŞTE CHP KOCAELİ'DE BELLİ OLAN 5 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli’de ilçe belediye başkan adaylarını belirlemeye başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile önceki gün görüşen Fatma Kaplan Hürriyet tekrar İzmit Belediye Başkanlığına adaylığı için “olur” aldı.. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan MYK toplantısından sonra Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte CHP Derince Belediye Başkan adayı olarak Av. Sertif Gökçe ve Karamürsel Belediye Başkan adayı olarak da Ahmet Çalık’ın isminin açıklanaması bekleniyor.. Öte yandan Çayırova Belediye Başkan adayı olarak Dr. Mustafa anaç ve Körfez Belediye Başkan adayı olarak da Tayfun Balıkçı’nın gösterilmesine kesin gözle bakılıyor.. Darıca Belediye Başkan adaylığı için Yakup Törk ile Av. Saide Arslan çalışkan arasında tercih yapılması bekleniyor.. Başiskele Belediye Başkan adaylığı için ise sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu’nun, Başiskele Belediye Başkan ittifak adayı olarak gösterilmesi taraflarca masaya yatırılmış.. Dilovası'nda aday gösterilmeyeceği ve DEM Partisinin adayına destek verilebileceği gündemde.. Öte yandan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanl adaylığı için Haydar Akar ismi ön plana çıkarken, Gebze, Gölcük, Başiskele ve Kandıra ilçeleri için ise belediye başkan aday arayışları devam ediyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli’de ilçe belediye başkan adaylarını belirlemeye başladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile önceki gün görüşen Fatma Kaplan Hürriyet tekrar İzmit Belediye Başkanlığına adaylığı için “olur” aldı..

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan MYK toplantısından sonra Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte CHP Derince Belediye Başkan adayı olarak Av. Sertif Gökçe ve Karamürsel Belediye Başkan adayı olarak da Ahmet Çalık’ın isminin açıklanaması bekleniyor..

Öte yandan Çayırova Belediye Başkan adayı olarak Dr. Mustafa anaç ve Körfez Belediye Başkan adayı olarak da Tayfun Balıkçı’nın gösterilmesine kesin gözle bakılıyor..

Darıca Belediye Başkan adaylığı için Yakup Törk ile Av. Saide Arslan çalışkan arasında tercih yapılması bekleniyor..

Başiskele Belediye Başkan adaylığı için ise sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu’nun, Başiskele Belediye Başkan ittifak adayı olarak gösterilmesi taraflarca masaya yatırılmış..

Dilovası'nda aday gösterilmeyeceği ve DEM Partisinin adayına destek verilebileceği gündemde..

Öte yandan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanl adaylığı için Haydar Akar ismi ön plana çıkarken, Gebze, Gölcük, Başiskele ve Kandıra ilçeleri için ise belediye başkan aday arayışları devam ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.