ÇAYIROVA- Çok Güzel Hareketler Bunlar

22.10.2020 - 22:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA- Çok Güzel Hareketler Bunlar

KOCAELİ HABERİ Geçtiğimiz ay CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Ak Parti Çayırova İlçe Başkalığına yeni seçilen Servet Günay'a makamında bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirmişti. Bugün de Servet Günay, CHP Çayırova İlçe Başkanlığına iadei ziyarette bulundu.. Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı bu ziyareti resmi sosyal medya sayfalarından "İlçe Başkanımız Servet Günay ve ilçe yöneticilerimiz, CHP Çayırova ilçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimine İyadeyi ziyarette bulundular. Misafir perverliklerinden ötürü Başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz." sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Geçtiğimiz ay CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Ak Parti Çayırova İlçe Başkalığına yeni seçilen Servet Günay'a makamında bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirmişti. Bugün de Servet Günay, CHP Çayırova İlçe Başkanlığına iadei ziyarette bulundu..

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı bu ziyareti resmi sosyal medya sayfalarından "İlçe Başkanımız Servet Günay ve ilçe yöneticilerimiz, CHP Çayırova ilçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimine İyadeyi ziyarette bulundular. Misafir perverliklerinden ötürü Başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.