İMAMOĞLU YERİN 42 METRE ALTINDA KONUŞTU

17.10.2020 - 19:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İMAMOĞLU YERİN 42 METRE ALTINDA KONUŞTU

Yapımı 2017’de durdurulan ve yeniden inşası 20 Eylül 2019'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”ndaki çalışmalar, tüm hızıyla sürüyor. Hattın Atakent İstasyonu’ndaki son tünel açma işlemini, yerin 42 metre altında inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro çalışmaları için yeni kredi anlaşmaları olup olmadığı yönündeki soruya, “İhtiyacımız var. Farklı hatlarda da var; çalışıyoruz. İyi sinyaller alıyoruz. Umarım hızlıca bu gereksinimleri gidereceğiz. O itibarı ve o kabiliyeti İstanbul’un her zaman vardır. Hızlıca bu sorunları da aşıp, var olan hatlarımızla ilgili sorunsuz süreçleri tamamlamak arzusundayız” yanıtını verdi.

Yapımı 2017’de durdurulan ve yeniden inşası 20 Eylül 2019'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”ndaki çalışmalar, tüm hızıyla sürüyor.

Hattın Atakent İstasyonu’ndaki son tünel açma işlemini, yerin 42 metre altında inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro çalışmaları için yeni kredi anlaşmaları olup olmadığı yönündeki soruya, “İhtiyacımız var. Farklı hatlarda da var; çalışıyoruz. İyi sinyaller alıyoruz. Umarım hızlıca bu gereksinimleri gidereceğiz. O itibarı ve o kabiliyeti İstanbul’un her zaman vardır. Hızlıca bu sorunları da aşıp, var olan hatlarımızla ilgili sorunsuz süreçleri tamamlamak arzusundayız” yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.