SİYASETİN ÖZLEDİĞİ DARICA'DAN GELDİ

Siyaset 17.10.2020 - 17:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SİYASETİN ÖZLEDİĞİ DARICA'DAN GELDİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Siyasi Parti Genel Başkanlarının birbirlerini yüksek sesle eleştirmelerinden ve kavgalarından yorulan Türkiye'de vatandaşın ve siyasetin özlediğ tablo Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyuıktan geldi.. Ak Partili Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yılmaz'ı işyerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu ve Misafirperverliği için kendisine teşekkür etti.. Bize de "işte olay bu" demek düştü..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Siyasi Parti Genel Başkanlarının birbirlerini yüksek sesle eleştirmelerinden ve kavgalarından yorulan Türkiye'de vatandaşın ve siyasetin özlediğ tablo Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyuıktan geldi..

Ak Partili Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yılmaz'ı işyerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu ve Misafirperverliği için kendisine teşekkür etti..

Bize de "işte olay bu" demek düştü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.