KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM'DE ÖNEMLİ TOPLANTI

17.10.2020 - 07:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM'DE ÖNEMLİ TOPLANTI

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri için 38 gün öncesinden düğmeye bastı ve dün etkinliklerin detaylandırını görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.. Kurumdan yapılan açıklamada "Kasım Öğretmenler gününün bulunduğu hafta içerisinde yapılacak etkinliklerin ve programların görüşüldüğü İl Kutlama Kurulu toplantısı Millî Eğitim Müdürümüz Fehmi Rasim Çelik’in katılımıyla gerçekleştirildi." bilgisi paylaşıldı..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri için 38 gün öncesinden düğmeye bastı ve dün etkinliklerin detaylandırını görüşmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi..

Kurumdan yapılan açıklamada "Kasım Öğretmenler gününün bulunduğu hafta içerisinde yapılacak etkinliklerin ve programların görüşüldüğü İl Kutlama Kurulu toplantısı Millî Eğitim Müdürümüz Fehmi Rasim Çelik’in katılımıyla gerçekleştirildi." bilgisi paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.