KOCAELİ'DE DE ANKARA'DA DA BERABERLER

Siyaset 13.10.2020 - 21:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE DE ANKARA'DA DA BERABERLER

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Av. Emine Macit Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu Kocaeli'de olduğu gibi Ankara'da da bir ve beraber harekete etmeye devam ediyorlar.. Av. Emine Macit Zeybek bu akşam TBMM Genel Kurulunda Radiye Sezer Katırcıoğlu çekilen fotoğraf kareli sosyal medya paylaşımında "Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile bazı kanunlarda değiliklik yapılması hakkında kanun teklifi görüşmelerine devam ediyoruz." dedi..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Av. Emine Macit Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu Kocaeli'de olduğu gibi Ankara'da da bir ve beraber harekete etmeye devam ediyorlar..

Av. Emine Macit Zeybek bu akşam TBMM Genel Kurulunda Radiye Sezer Katırcıoğlu çekilen fotoğraf kareli sosyal medya paylaşımında "Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile bazı kanunlarda değiliklik yapılması hakkında kanun teklifi görüşmelerine devam ediyoruz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.