ZEYBEK VE YILMAZ GEBZE BÖLGESİNE ÇIKARMA YAPTI

Siyaset 12.10.2020 - 16:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ZEYBEK VE YILMAZ GEBZE BÖLGESİNE ÇIKARMA YAPTI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Av. Emine Macit Zeybek ve Mehmet Akif Yılmaz bugün geldikleri Gebze bölgesinde önceGebze ilçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanlığına yeni seçilen Recep Kaya ve yönetimine, ardından Dilovası İlçe başkanlığına yeni seçilen İlhan Yıldırım'a ve yönetimine daha sonra Çayırova'ya geçerek İlçe Başkanı Servet Günay ve yeni yönetimine bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.. Milletvekilleri Zeybek ve Yılmaz daha sonra AK Parti Darıca İlçe Başkanlığını birlikte ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yeni yönetimini tebrik ederek başarılar diledi...

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Av. Emine Macit Zeybek ve Mehmet Akif Yılmaz bugün geldikleri Gebze bölgesinde önceGebze ilçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanlığına yeni seçilen Recep Kaya ve yönetimine, ardından Dilovası İlçe başkanlığına yeni seçilen İlhan Yıldırım'a ve yönetimine daha sonra Çayırova'ya geçerek İlçe Başkanı Servet Günay ve yeni yönetimine bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler..

Milletvekilleri Zeybek ve Yılmaz daha sonra AK Parti Darıca İlçe Başkanlığını birlikte ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yeni yönetimini tebrik ederek başarılar diledi...

Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.