ENGİNYURT GERİCİ VE YOBAZLARA MEYDAN OKUDU

Siyaset 11.10.2020 - 18:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ENGİNYURT GERİCİ VE YOBAZLARA MEYDAN OKUDU

Ak Partiye yönelik olarak ve parti içi eleştirileri nedeniyle MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin “yobaz zihniyetle” yönetilemeyeceğini söyleyen Enginyurt, “Ey Türk gençliği bu çağrıma ses verin, sahip çıkın” ifadelerini kullandı. "Bu Cumhuriyet kolay kurulmadı" diyen Enginyurt, “Türk gençliği olarak Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete sahip çıkalım” dedi. İŞTE O AÇIKLAMA

Ak Partiye yönelik olarak ve parti içi eleştirileri nedeniyle MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin “yobaz zihniyetle” yönetilemeyeceğini söyleyen Enginyurt, “Ey Türk gençliği bu çağrıma ses verin, sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

"Bu Cumhuriyet kolay kurulmadı" diyen Enginyurt, “Türk gençliği olarak Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete sahip çıkalım” dedi.
İŞTE O AÇIKLAMA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.