ABDULLAH GÜL SESSİZLİĞİNİ BOZDU

10.10.2020 - 06:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ABDULLAH GÜL SESSİZLİĞİNİ BOZDU

11. Cumhurbaşkanı Gül: Sağlık ve eğitim sistemlerimizi dayanışma içerisinde güçlendirmeliyiz Gül, salgından gerekli derslerin çıkarılmasını, küresel, uluslararası ve ekonomik sistemdeki eksikleri giderilmesini; eğitim ve sağlık konularının da gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti Gül, Marmara Grubu Vakfı tarafından düzenlenen “23. Avrasya Ekonomi Zirvesi”ne katıldı. Pandemi nedeniyle video konferans şeklinde gerçekleşen zirvenin “Küreselleşmekte Yeni Güç Dengeleri ve Koronavirüs Sonrasında Yeni Dengelerin Işığında Saygı ve Yönetişim” konusunun ele alındığı ‘Çağdaş Bilge İnsanlar Platformu’ Oturumu’na bir video mesaj ile katılan Gül, dünyanın son yıllarda yüzleştiği en önemli krizlerden biriyle karşı karşıya olunduğunun altını çizdi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, krizlerin sistemsel hataları düzeltmek için fırsat olduğunu ifade ederek, “Salgının bize yaşattıklarından gerekli dersleri çıkartarak küresel, uluslararası ve ekonomik sistemdeki eksikleri gidermeli, eğitim ve sağlık konuları gözden geçirilmeli, küresel sorunlarla müşterek mücadele edebilmek için daha güçlü bir kurumsal altyapıyı kurmalı, sağlık ve eğitim sistemlerimizi dayanışma içerisinde güçlendirmeliyiz” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Gül: Sağlık ve eğitim sistemlerimizi dayanışma içerisinde güçlendirmeliyiz

Gül, salgından gerekli derslerin çıkarılmasını, küresel, uluslararası ve ekonomik sistemdeki eksikleri giderilmesini; eğitim ve sağlık konularının da gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti

Gül, Marmara Grubu Vakfı tarafından düzenlenen “23. Avrasya Ekonomi Zirvesi”ne katıldı. Pandemi nedeniyle video konferans şeklinde gerçekleşen zirvenin “Küreselleşmekte Yeni Güç Dengeleri ve Koronavirüs Sonrasında Yeni Dengelerin Işığında Saygı ve Yönetişim” konusunun ele alındığı ‘Çağdaş Bilge İnsanlar Platformu’ Oturumu’na bir video mesaj ile katılan Gül, dünyanın son yıllarda yüzleştiği en önemli krizlerden biriyle karşı karşıya olunduğunun altını çizdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, krizlerin sistemsel hataları düzeltmek için fırsat olduğunu ifade ederek, “Salgının bize yaşattıklarından gerekli dersleri çıkartarak küresel, uluslararası ve ekonomik sistemdeki eksikleri gidermeli, eğitim ve sağlık konuları gözden geçirilmeli, küresel sorunlarla müşterek mücadele edebilmek için daha güçlü bir kurumsal altyapıyı kurmalı, sağlık ve eğitim sistemlerimizi dayanışma içerisinde güçlendirmeliyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.