ÇAYIROVALI MUHTARLAR İYİ PARTİDE

Siyaset 10.10.2020 - 00:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVALI MUHTARLAR İYİ PARTİDE

KOCAELİ HABERİ Çayırova ilçesinde bulunan dokuz mahalle muhtarı Çayırova İyi Parti ilçe başkanlığına iadeyi ziyarette bulunarak Çayırova üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler... İyi Parti Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu görüşmede ortak payda çayırovanın sorunları ve çözümler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu,. İyi Parti ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal iyi parti olarak ilçemiz için üzerimize düşen ne varsa her türlü sorumluluğu almaya hazır olduklarının altını çizerek, muhtarlarımızın arzu ettikleri her çalışmada yanlarında olacaklarını dile getirdi..

KOCAELİ HABERİ Çayırova ilçesinde bulunan dokuz mahalle muhtarı Çayırova İyi Parti ilçe başkanlığına iadeyi ziyarette bulunarak Çayırova üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler...

İyi Parti Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu görüşmede ortak payda çayırovanın sorunları ve çözümler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu,.

İyi Parti ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal iyi parti olarak ilçemiz için üzerimize düşen ne varsa her türlü sorumluluğu almaya hazır olduklarının altını çizerek, muhtarlarımızın arzu ettikleri her çalışmada yanlarında olacaklarını dile getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.