ŞENTÜRK AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANINI TARİF ETTİ

Siyaset 09.10.2020 - 09:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ŞENTÜRK AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANINI TARİF ETTİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Önümüzdeki ay yapılması beklenen Ak Parti Kocaeli il kongresi için il başkan adaylığı konusunda kulis çalışmaları hız kazanmaya başladı. Ak parti Kocaeli eski il yönetim kurulu üyesi ve İzmit ilçe teşkilatı eski başkan yardımcılığı görevilerinde bulunmuş olan Erdoğan Şentürk sosyal medya sayfasından yeni Ak Parti İl Başkanının profilini tanımladı.. Erdoğan Şentürk yeni il başkanının sahip olması gereken özellikleri konusunda yaptığı açıklamada "Ak partimizde 12 ilçe seçimlerim tamamlandı şimdi sırada il başkanlığı var geçiş dönemi başarıyla yönetildi ve artık sırada daha heyecan verici ilçeleri harekete geçirecek zaman zaman gündemi belirleyecek ilin gerçek patronu olacak ve özellikle Kocaeli iyi tanıyan ve koltuğa güç katacak birilerinin göreve gelmesi dileğiyle. Tabiki bu yazımı beğenmek zor ama bu benim şahsi görüşüm..." dedi..  

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Önümüzdeki ay yapılması beklenen Ak Parti Kocaeli il kongresi için il başkan adaylığı konusunda kulis çalışmaları hız kazanmaya başladı. Ak parti Kocaeli eski il yönetim kurulu üyesi ve İzmit ilçe teşkilatı eski başkan yardımcılığı görevilerinde bulunmuş olan Erdoğan Şentürk sosyal medya sayfasından yeni Ak Parti İl Başkanının profilini tanımladı..

Erdoğan Şentürk yeni il başkanının sahip olması gereken özellikleri konusunda yaptığı açıklamada "Ak partimizde 12 ilçe seçimlerim tamamlandı şimdi sırada il başkanlığı var geçiş dönemi başarıyla yönetildi ve artık sırada daha heyecan verici ilçeleri harekete geçirecek zaman zaman gündemi belirleyecek ilin gerçek patronu olacak ve özellikle Kocaeli iyi tanıyan ve koltuğa güç katacak birilerinin göreve gelmesi dileğiyle. Tabiki bu yazımı beğenmek zor ama bu benim şahsi görüşüm..." dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.