20 BİN KİŞİLİK OLARAK İNŞA EDİLİYOR

08.10.2020 - 19:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

20 BİN KİŞİLİK OLARAK İNŞA EDİLİYOR

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul'da inşa edilmekte olan 20 bin kişinin ibadet edeceği cami inşaatının bilgisini paylaştı.. Bakan Kurum cami inşatını inceledikten sonra "Levent’te Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nin inşaat sahasında incelemelerde bulunduk. Klasik mimari anlayışıyla inşa edilen, 20 bin kişinin ibadet edeceği, eğitim ve kültür donatılarına sahip camimiz tamamlandığında İstanbul, tarihine yakışır büyük bir esere daha kavuşacak." açıklamasında bulundu..

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul'da inşa edilmekte olan 20 bin kişinin ibadet edeceği cami inşaatının bilgisini paylaştı..

Bakan Kurum cami inşatını inceledikten sonra "Levent’te Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nin inşaat sahasında incelemelerde bulunduk. Klasik mimari anlayışıyla inşa edilen, 20 bin kişinin ibadet edeceği, eğitim ve kültür donatılarına sahip camimiz tamamlandığında İstanbul, tarihine yakışır büyük bir esere daha kavuşacak." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.