KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN PAYLAŞIMI DÜŞÜNDÜRDÜ

03.10.2020 - 08:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN PAYLAŞIMI DÜŞÜNDÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Kocaeli Millî Eğitim Müdürlüğü resmi twitter sayfasından dün gerçekleşen 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısını öyle görkemli fotoğraf kareleri ve anlamlı metin içerikleri ile paylaştı ki bir an sanki en güçlü siyasi bir partinin il ve ilçe başkanları toplantı haberini okuyorum hissine kapıldım.. İşte Kocaeli Millî Eğitim Müdürlüğü resmi twitter sayfasından yapılan o paylaşım; "2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısı Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim ÇELİK başkanlığında il ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti. İlimiz eğitim öğretim ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu." Oysa; Devlet kurumlarının haber dili farklı ve kendisine hastı. Ve Milli Eğitim Bakanlığının il ve ilçe yöneticileri olmaz, il ve ilçe milli eğitim müdürleri olurdu..   2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısı Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim ÇELİK başkanlığında il ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti.İlimiz eğitim öğretim ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. @fehmirasimcelik pic.twitter.com/W74Dw0ob8f— Kocaeli Millî Eğitim Müdürlüğü (@memkocaeli) October 2, 2020

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Kocaeli Millî Eğitim Müdürlüğü resmi twitter sayfasından dün gerçekleşen 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısını öyle görkemli fotoğraf kareleri ve anlamlı metin içerikleri ile paylaştı ki bir an sanki en güçlü siyasi bir partinin il ve ilçe başkanları toplantı haberini okuyorum hissine kapıldım..

İşte Kocaeli Millî Eğitim Müdürlüğü resmi twitter sayfasından yapılan o paylaşım;

"2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlçe Millî Eğitim Müdürleri değerlendirme toplantısı Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim ÇELİK başkanlığında il ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti. İlimiz eğitim öğretim ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu."

Oysa;
Devlet kurumlarının haber dili farklı ve kendisine hastı. Ve Milli Eğitim Bakanlığının il ve ilçe yöneticileri olmaz, il ve ilçe milli eğitim müdürleri olurdu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.