AK PARTİ GEBZE GENÇLERE EMANET

Siyaset 01.10.2020 - 15:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE GENÇLERE EMANET

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK  AK Parti Gebze ilçe Başkanlığında bugünün nöbetçi yönetim kurulu üyesi Recep Kaya'nın yeni yönetiminde yer alan en genç isimlerden Esra Göncü oldu.. Başkan Recep Kaya Esra Göncü'ye aynuı zamanda İcra Kurulunda İlçe Sekreter yardımcılığı görevini de verirken Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının resmi sosyal medya sayfasında "Bugün İlçe Teşkilatımız da nöbetçi İlçe Yöneticimiz Esra Göncü Hayırlı nöbetler diliyoruz. İnandığın yolda yürü" mesajı yayınlandı..  

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK  AK Parti Gebze ilçe Başkanlığında bugünün nöbetçi yönetim kurulu üyesi Recep Kaya'nın yeni yönetiminde yer alan en genç isimlerden Esra Göncü oldu..

Başkan Recep Kaya Esra Göncü'ye aynuı zamanda İcra Kurulunda İlçe Sekreter yardımcılığı görevini de verirken Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının resmi sosyal medya sayfasında "Bugün İlçe Teşkilatımız da nöbetçi İlçe Yöneticimiz Esra Göncü Hayırlı nöbetler diliyoruz. İnandığın yolda yürü" mesajı yayınlandı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.