İŞTE AK PARTİ DARICA'NIN YENİ A TAKIMI

Siyaset 29.09.2020 - 20:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE AK PARTİ DARICA'NIN YENİ A TAKIMI

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK AK Parti Darıca ilçe kongre sürecini tamamlayarak ilçe başkanı olan Ufuk Acay bu akşam gerçekleştirdiği İlçe Yönetim Kurulu toplantısında A Takımı olarak da anılan İcra Kurulunu belirledi.. İŞTE AK PARTİ DARICA'NIN YENİ İCRA KURULU Mevlüt Kocagöz:Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı, Sadık Öztürk:Teşkilat Başkanı, Köksal Şakar:Seçim İşleri Başkanı, Metehan Taştepe:Tanıtım ve Medya Birim Başkanı, Ufuk Subaşı:Sosyal Politikalar Başkanı, Kemal Kaval:Yerel Yönetimler Başkanı, Mücahit Fırtına:Ekonomik İşler Başkanı, Hızır Bilgin:Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Samet Bilgin:Mali ve İdari İşler Başkanı, Muhammet Çetinkaya:İlçe Sekreteri,

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK AK Parti Darıca ilçe kongre sürecini tamamlayarak ilçe başkanı olan Ufuk Acay bu akşam gerçekleştirdiği İlçe Yönetim Kurulu toplantısında A Takımı olarak da anılan İcra Kurulunu belirledi..

İŞTE AK PARTİ DARICA'NIN YENİ İCRA KURULU

Mevlüt Kocagöz:Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı,
Sadık Öztürk:Teşkilat Başkanı,
Köksal Şakar:Seçim İşleri Başkanı,
Metehan Taştepe:Tanıtım ve Medya Birim Başkanı,
Ufuk Subaşı:Sosyal Politikalar Başkanı,
Kemal Kaval:Yerel Yönetimler Başkanı,
Mücahit Fırtına:Ekonomik İşler Başkanı,
Hızır Bilgin:Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı,
Samet Bilgin:Mali ve İdari İşler Başkanı,
Muhammet Çetinkaya:İlçe Sekreteri,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.