RECEP KAYA'NIN YÖNETİMİ NASIL ELEŞTİRİLİYOR?

24.09.2020 - 07:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

RECEP KAYA'NIN YÖNETİMİ NASIL ELEŞTİRİLİYOR?

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Gebze ilçe kongresi tamamlandı, yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya oldu ve Kaya dün mazbatasını alarak resmen göreve başladı.. Başladı başlamasına da Recep Kaya'nın yeni yönetim listesi üzerinde tartışmalar halen devam ediyor.. Lafı dolandırmaya gerek yok tartışmalara konu olan isimler; 2002'de Ak Parti Gebze kurucu ilçe yönetiminde görev alan Nevzat Gülmen, 2005-2009 yılları arasında Gebze Belediye Başkan yardımcılığı yapmış olan Vahdettin Duran, geçtiğimiz dönem Gebze Belediye Meclis üyesi Mehmet Başaran, ilçe başkan aday adayı olan eski ilçe başkan yardımcısı Selim Malkoç ve Saadet Partisinden transfer edilen eski gazeteci ve radyocu Raif Öztürk.. Peki ne diye tartışılıyor bu isimler? YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Gebze ilçe kongresi tamamlandı, yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya oldu ve Kaya dün mazbatasını alarak resmen göreve başladı..

Başladı başlamasına da Recep Kaya'nın yeni yönetim listesi üzerinde tartışmalar halen devam ediyor..

Lafı dolandırmaya gerek yok tartışmalara konu olan isimler; 2002'de Ak Parti Gebze kurucu ilçe yönetiminde görev alan Nevzat Gülmen, 2005-2009 yılları arasında Gebze Belediye Başkan yardımcılığı yapmış olan Vahdettin Duran, geçtiğimiz dönem Gebze Belediye Meclis üyesi Mehmet Başaran, ilçe başkan aday adayı olan eski ilçe başkan yardımcısı Selim Malkoç ve Saadet Partisinden transfer edilen eski gazeteci ve radyocu Raif Öztürk..

Peki ne diye tartışılıyor bu isimler?
YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.