RECEP KAYA VE EKİBİ MAZBATAYI ALIP ORAYA GİTTİ

Siyaset 23.09.2020 - 14:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

RECEP KAYA VE EKİBİ MAZBATAYI ALIP ORAYA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Ak Parti Gebze İlçe kongresinde İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze İlçe Seçim Kuruluna giderek Mazbatasını teslim aldı.. Recep Kaya mazbatasını teslim aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Şehitliğini ziyaret ederek, canı pahasına vatanımızın müdâfasını yapan şehitletimize rahmet okudular.. Recep kaya'yı bu önemli gününde Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, ilçe gençlik kolu başkanı Ayhan Yılmaz ve ilçe kadın kolu başkanı Şenay Önder'de yalnız bırakmadı..

KOCAELİ HABERİ Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Ak Parti Gebze İlçe kongresinde İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze İlçe Seçim Kuruluna giderek Mazbatasını teslim aldı..

Recep Kaya mazbatasını teslim aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Şehitliğini ziyaret ederek,
canı pahasına vatanımızın müdâfasını yapan şehitletimize rahmet okudular..

Recep kaya'yı bu önemli gününde Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, ilçe gençlik kolu başkanı Ayhan Yılmaz ve ilçe kadın kolu başkanı Şenay Önder'de yalnız bırakmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.