KOCAELİ SİYASETİNDE IŞIK VE OKUR ÇOK KONUŞULACAK

Siyaset 18.09.2020 - 20:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ SİYASETİNDE IŞIK VE OKUR ÇOK KONUŞULACAK

CENGİZ YUCAK Üç dönem Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı ve bir dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekilliği yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl Gebze TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'de hem yönetim kurulubaşkanlığı hem de Genel Müdürlük görevine getirilen Mehmet Ali Okur'un önümüzdeki haftalardan itibaren Gebze Bölgesi ve hatta Kocaeli siyasetinde çok konuşulacağı dile getiriliyor.. Bir dönemler Ak Parti Kocaeli siyasetinin patronu olan eski Başbakan yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık ile ters düştüğü için 25. Dönemde milletvekilliğine tekrar aday gösterilmeyen Mehmet Ali Okur partisine küsmemiş ve kısa bir süre sonra da dönemin Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkan yardımcılarından Harun Karaca'nın görevlendirmesi ile başta Sakarya, Düzce, Bolu ve Ankara olmak üzere çok sayıda ilde Ak Parti il Koordinatörü olarak koşturmuştu.. Şimdi kulislerde Fikri Işık'ın Ak Parti Kocaeli ve Gebze siyaseti üzerinde eski gücünün olmadığı ve Mehmet Ali Okur'un ise özellikle Gebze bölgesinde siyasi dengeleri kendi lehine geliştirdiği ve buna karşın olarak Fikri Işık'ın da yıllardan beri kurmuş olduğu siyasi ilişkiler ağından yola çıkarak kolay kolay havlu atmayacağı konuşuluyor..

CENGİZ YUCAK Üç dönem Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı ve bir dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekilliği yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl Gebze TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'de hem yönetim kurulubaşkanlığı hem de Genel Müdürlük görevine getirilen Mehmet Ali Okur'un önümüzdeki haftalardan itibaren Gebze Bölgesi ve hatta Kocaeli siyasetinde çok konuşulacağı dile getiriliyor..

Bir dönemler Ak Parti Kocaeli siyasetinin patronu olan eski Başbakan yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık ile ters düştüğü için 25. Dönemde milletvekilliğine tekrar aday gösterilmeyen Mehmet Ali Okur partisine küsmemiş ve kısa bir süre sonra da dönemin Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkan yardımcılarından Harun Karaca'nın görevlendirmesi ile başta Sakarya, Düzce, Bolu ve Ankara olmak üzere çok sayıda ilde Ak Parti il Koordinatörü olarak koşturmuştu..

Şimdi kulislerde Fikri Işık'ın Ak Parti Kocaeli ve Gebze siyaseti üzerinde eski gücünün olmadığı ve Mehmet Ali Okur'un ise özellikle Gebze bölgesinde siyasi dengeleri kendi lehine geliştirdiği ve buna karşın olarak Fikri Işık'ın da yıllardan beri kurmuş olduğu siyasi ilişkiler ağından yola çıkarak kolay kolay havlu atmayacağı konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.