SABAHA KARŞI İKİ DEPREM

14.09.2020 - 07:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SABAHA KARŞI İKİ DEPREM

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi verilerine göre bu gece sabaha karşı önce saat: 03:06'da Van'da 3.4 şiddetinde bir deprem meydan geldi.. Yaşanan bu depremin ardından ikinci deprem haberi ise 04:52'de Akdeniz Girit adasından geldi. Akdeniz'de ki depremin şiddeti de 3.4 olarak ölçüldü..

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi verilerine göre bu gece sabaha karşı önce saat: 03:06'da Van'da 3.4 şiddetinde bir deprem meydan geldi..

Yaşanan bu depremin ardından ikinci deprem haberi ise 04:52'de Akdeniz Girit adasından geldi. Akdeniz'de ki depremin şiddeti de 3.4 olarak ölçüldü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.