KİM BU GEBZE BÖLGESİNDEKİ BELEDİYE BAŞKANI?

Yaşam 09.09.2020 - 21:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KİM BU GEBZE BÖLGESİNDEKİ BELEDİYE BAŞKANI?

KOCAELİ HABERİ Sosyal medyada hızla yayılan ünlü ve tanınmış isimlerin çocukluk fotoğrafı ile bugünkü fotoğraflarını bir arada paylaşma akımına .ayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de katıldı.. Başkan Çiftçi 14 yaşındaki fotoğrafı ile 44 yaşındaki bugünkü fotoğrafını paylaştı. Bünyamin Çiftçi çocukluk fotoğrafı ile ilgili olarak bize yaptığı açıklamada "Fotoğrafta 14 yaşındaydım ve Çayırova'da oturuyorduk. Fotoğrafın çekildiği yer Çayırova'da halen faaliyette olan Foto Güven. Fotoğrafı çeken kişi ise Ak Partimizin 2002 yılındaki Çayırova Kadın Kolları kurucu Başkanımızın eşi" dedi..

KOCAELİ HABERİ Sosyal medyada hızla yayılan ünlü ve tanınmış isimlerin çocukluk fotoğrafı ile bugünkü fotoğraflarını bir arada paylaşma akımına .ayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de katıldı..

Başkan Çiftçi 14 yaşındaki fotoğrafı ile 44 yaşındaki bugünkü fotoğrafını paylaştı.

Bünyamin Çiftçi çocukluk fotoğrafı ile ilgili olarak bize yaptığı açıklamada "Fotoğrafta 14 yaşındaydım ve Çayırova'da oturuyorduk. Fotoğrafın çekildiği yer Çayırova'da halen faaliyette olan Foto Güven. Fotoğrafı çeken kişi ise Ak Partimizin 2002 yılındaki Çayırova Kadın Kolları kurucu Başkanımızın eşi" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.