BİNALİ YILDIRIM'DAN MESAJ VAR

09.09.2020 - 05:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BİNALİ YILDIRIM'DAN MESAJ VAR

Koronavirüse yakalandığı için eşi Semiha Yıldırım ile birlikte karantina altında olan eski Başbakan ve Ak Parti Milletvekili Binali Yıldırım, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşunun yıldönümünü unutmadı.. Binali Yıldırım twitter'dan yayınladığı mesajında "Güzel İzmir’in kurtuluşunun yıl dönümü kutlu olsun. 9 Eylül sadece İzmir’in kurtuluşu değil, yüce Türk milletinin bağımsızlık zaferidir. Bu günlerde Mavi Vatan’ımıza göz dikenlere 9 Eylül 1922 tarihini hatırlatmakta yarar görüyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilk kurşunu atan Hasan Tahsin ve bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi..

Koronavirüse yakalandığı için eşi Semiha Yıldırım ile birlikte karantina altında olan eski Başbakan ve Ak Parti Milletvekili Binali Yıldırım, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşunun yıldönümünü unutmadı..

Binali Yıldırım twitter'dan yayınladığı mesajında "Güzel İzmir’in kurtuluşunun yıl dönümü kutlu olsun. 9 Eylül sadece İzmir’in kurtuluşu değil, yüce Türk milletinin bağımsızlık zaferidir. Bu günlerde Mavi Vatan’ımıza göz dikenlere 9 Eylül 1922 tarihini hatırlatmakta yarar görüyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilk kurşunu atan Hasan Tahsin ve bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.