SERVET GÜNAY'DAN AÇIKLAMA: 'İZİN ALDIM'

Siyaset 08.09.2020 - 23:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SERVET GÜNAY'DAN AÇIKLAMA: 'İZİN ALDIM'

KOCAELİHABERİ AK Parti Genel Merkezi ve  Kocaeli İl Başkanlığının istişare ve değerlendirmeleri sonucunda İlçe Başkan adayı olarak  Servet Günay'ın açıklanmasının ardından bu akşam Çayırova İlçe Teşkilatında; Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe başkanı Ekrem Karahan İlçe Başkan aday adayları ve ilçe yöneticileri bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verildi.. İlçe Teşkilatında herkesin koronavirüs ile mücadelede zorunlu kural olarak maske takmasına karşın İlçe Başkan adayı Servet Günay ve diğer ilçe başkan aday adaı İdris Demir'in maske takmaması "Ak Partide ilçe başkan adaylarına maske takmamak serbest mi" şeklinde soru işareti oluşturdu.. SERVET GÜNAY'DAN AÇIKLAMA: 'İZİN ALDIM' Yukardaki haberimiz üzerine Kocaeli Haberine anında açıklama yapan Servet Günay "Koronavirüse karşı mücadelede Maske-Mesafe-Temizlik kuralının istisnasız uygulamasından yanayım. İlçe Teşkilatımızdaki buluşmaya ben de maskeli katıldım. Konuşma sırası bana geldiğinde arkadaşlarımızdan müsade isteyerek maskemi çıkardıktan sonra konuşmamı yaptım. Çekilen ve sosyal medyada paylaşılan o fotoğraf karesi o ana denk gelmiştir. Yoksa maskesiz gelmem diye bir şey söz konusu değildir" dedi.. 

KOCAELİHABERİ AK Parti Genel Merkezi ve  Kocaeli İl Başkanlığının istişare ve değerlendirmeleri sonucunda İlçe Başkan adayı olarak  Servet Günay'ın açıklanmasının ardından bu akşam Çayırova İlçe Teşkilatında; Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe başkanı Ekrem Karahan İlçe Başkan aday adayları ve ilçe yöneticileri bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verildi..

İlçe Teşkilatında herkesin koronavirüs ile mücadelede zorunlu kural olarak maske takmasına karşın İlçe Başkan adayı Servet Günay ve diğer ilçe başkan aday adaı İdris Demir'in maske takmaması "Ak Partide ilçe başkan adaylarına maske takmamak serbest mi" şeklinde soru işareti oluşturdu..

SERVET GÜNAY'DAN AÇIKLAMA: 'İZİN ALDIM'

Yukardaki haberimiz üzerine Kocaeli Haberine anında açıklama yapan Servet Günay "Koronavirüse karşı mücadelede Maske-Mesafe-Temizlik kuralının istisnasız uygulamasından yanayım. İlçe Teşkilatımızdaki buluşmaya ben de maskeli katıldım. Konuşma sırası bana geldiğinde arkadaşlarımızdan müsade isteyerek maskemi çıkardıktan sonra konuşmamı yaptım. Çekilen ve sosyal medyada paylaşılan o fotoğraf karesi o ana denk gelmiştir. Yoksa maskesiz gelmem diye bir şey söz konusu değildir" dedi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.