DAVUTOĞLU KOCAELİ'YE GELİYOR

Siyaset 27.08.2020 - 14:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DAVUTOĞLU KOCAELİ'YE GELİYOR

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Kocaeli İl teşkilatı 1. Olağan Kongresine katılmak için 28 Ağustos 2020 Cuma günü İzmit’e gelecek. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kongre öncesi ilçe başkanları ve parti yöneticileriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda il kongresi ve genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun programı netleştirildi. Uzunçiftlik turnikelerinde karşılanacak olan Davutoğlu, cuma namazı için Fevziye Camiine geçecek. Namaz sonrası ise Fuar içi Ay Işığı Kültür Merkezinde yapılacak olan kongreye geçilecek.  Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 1.Olağan kongresinde 50 yönetim kurulu, 5 disiplin ve 5 etik kurulu üyesi ile 26 kurultay delegesi belirlenecek. 28 Mart 2020 tarihinde il binası açılışı planladıklarını ancak pandemi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldıklarını hatırlatan il başkanı Ömer Faruk Başaran, “Sayın genel başkanımız il kongremize katılıyor. Zorlu bir sürecin ardından ilçe kongrelerimizi tamamladık. Hayırlısıyla il kongremizi de tamamlamış olacağız. Artık tüm teşkilatlarımızla sahaya ineceğiz. Kocaeli’de sürpriz yapmaya hazırız. Kongremize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Kocaeli İl teşkilatı 1. Olağan Kongresine katılmak için 28 Ağustos 2020 Cuma günü İzmit’e gelecek.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kongre öncesi ilçe başkanları ve parti yöneticileriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda il kongresi ve genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun programı netleştirildi. Uzunçiftlik turnikelerinde karşılanacak olan Davutoğlu, cuma namazı için Fevziye Camiine geçecek. Namaz sonrası ise Fuar içi Ay Işığı Kültür Merkezinde yapılacak olan kongreye geçilecek.  Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 1.Olağan kongresinde 50 yönetim kurulu, 5 disiplin ve 5 etik kurulu üyesi ile 26 kurultay delegesi belirlenecek.

28 Mart 2020 tarihinde il binası açılışı planladıklarını ancak pandemi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldıklarını hatırlatan il başkanı Ömer Faruk Başaran, “Sayın genel başkanımız il kongremize katılıyor. Zorlu bir sürecin ardından ilçe kongrelerimizi tamamladık. Hayırlısıyla il kongremizi de tamamlamış olacağız. Artık tüm teşkilatlarımızla sahaya ineceğiz. Kocaeli’de sürpriz yapmaya hazırız. Kongremize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.