MHP KOCAELİ İL BAŞKANI AYDIN ÜNLÜ NEREYİ KAZANDI?

Siyaset 26.08.2020 - 14:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MHP KOCAELİ İL BAŞKANI AYDIN ÜNLÜ NEREYİ KAZANDI?

KH/CENGİZYUCAK 35 yıl aradan sonra YKS sınava giren ve kazanan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bugün üniversiteli gençlerin arasına dahil oldu.. Sınav sonucu ile ilgili ilk açıklamasında "35 yıl sonra girdiğim üniversite sınavından böyle bir sonuç almak beni mutlu etti. Sınavdan 207 puan aldım ve ben puanımdan memnunum. Tercih yapmayı da düşünüyorum” diyen Aydın Ünlü bugün Erzurum Atatürk Üniversitesini kazanınca ikinci bir açıklamada bulundu.. Aydın Ünlü açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Atatürk Üniversitesi 4 yıllık tarih bölümünü kazandım. Mutluyum, sevinçliyim. Okumanın yaşı yoktur. Buradan gençlere çağrı yapıyorum ne yaparsanız yapın okuyun. Yabancı dil eğitimi alın. Ben 50 yaşından sonra yabancı dil eğitimi almış bir il başkanıyım. 50 yasından sonra tarih okuyorum. Mutlaka her Türk genci üniversite okumalı ve en az iki yabancı dil öğrenmelidir. Biri doğu dili biri batı dili olmalıdır."

KH/CENGİZYUCAK 35 yıl aradan sonra YKS sınava giren ve kazanan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bugün üniversiteli gençlerin arasına dahil oldu..

Sınav sonucu ile ilgili ilk açıklamasında "35 yıl sonra girdiğim üniversite sınavından böyle bir sonuç almak beni mutlu etti. Sınavdan 207 puan aldım ve ben puanımdan memnunum. Tercih yapmayı da düşünüyorum” diyen Aydın Ünlü bugün Erzurum Atatürk Üniversitesini kazanınca ikinci bir açıklamada bulundu..

Aydın Ünlü açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Atatürk Üniversitesi 4 yıllık tarih bölümünü kazandım. Mutluyum, sevinçliyim. Okumanın yaşı yoktur. Buradan gençlere çağrı yapıyorum ne yaparsanız yapın okuyun. Yabancı dil eğitimi alın. Ben 50 yaşından sonra yabancı dil eğitimi almış bir il başkanıyım. 50 yasından sonra tarih okuyorum. Mutlaka her Türk genci üniversite okumalı ve en az iki yabancı dil öğrenmelidir. Biri doğu dili biri batı dili olmalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.