'Bilmiyor olabilirsiniz ama Dostum Türk’tür'

Siyaset 13.08.2020 - 10:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

'Bilmiyor olabilirsiniz ama Dostum Türk’tür'

KH/CENGİZYUCAK Dişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun twitterdan yapmış olduğu "Afganistan eski Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mareşal Abdul Raşid Dostum’la verimli bir görüşme yaptık. Barış ve uzlaşı sürecinde Afgan kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" paylaşımında açıklamanın içeriğinden çok Mareşal Dostum'un madalyalarının çokluğu dikkat çekti ve konuşulup tartışıldı.. Madalyalaraı eleştirenlere verilen cevap ise "Bilmiyor olabilirsiniz ama Dostum Türk’tür” şeklinde oldu..

KH/CENGİZYUCAK Dişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun twitterdan yapmış olduğu "Afganistan eski Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mareşal Abdul Raşid Dostum’la verimli bir görüşme yaptık. Barış ve uzlaşı sürecinde Afgan kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" paylaşımında açıklamanın içeriğinden çok Mareşal Dostum'un madalyalarının çokluğu dikkat çekti ve konuşulup tartışıldı..

Madalyalaraı eleştirenlere verilen cevap ise "Bilmiyor olabilirsiniz ama Dostum Türk’tür” şeklinde oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.