Taraftarların ‘BEİNSPORT İPTAL’ hashtag’ine tepki

05.08.2020 - 13:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Taraftarların ‘BEİNSPORT İPTAL’ hashtag’ine tepki

Güntekin Onay: Taraftarların ‘beinsportsiptal’ hashtag’ini anlamak mümkün değil Spor yorumcusu Güntekin Onay, "Taraftarların ‘beinsportsiptal’ hashtag’ini anlamak mümkün değil. beIN Sports ligin yayıncısı olarak kulüplere yüz milyonlarca dolar ödüyor. Kulüplerin en önemli gelir kaynağı yayın" dedi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan harcama limitleriyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Güntekin Onay, "Süper Lig kulüpleri toplam 15 milyar TL borçlu. Ligi kapatsanız, eldeki tüm futbolcuları satsanız, bu borcun yarısını dahi karşılamıyor. Zira ligdeki tüm futbolcuların ederi maksimum 5 milyar TL. TFF’nin kulüplere harcama limiti koyması doğru ancak bu uygulamanın kamuoyunda kabul görmesi için daha şeffaf ve anlaşılır olmalı" ifadesini kullandı.

Güntekin Onay: Taraftarların ‘beinsportsiptal’ hashtag’ini anlamak mümkün değil

Spor yorumcusu Güntekin Onay, "Taraftarların ‘beinsportsiptal’ hashtag’ini anlamak mümkün değil. beIN Sports ligin yayıncısı olarak kulüplere yüz milyonlarca dolar ödüyor. Kulüplerin en önemli gelir kaynağı yayın" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan harcama limitleriyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Güntekin Onay, "Süper Lig kulüpleri toplam 15 milyar TL borçlu. Ligi kapatsanız, eldeki tüm futbolcuları satsanız, bu borcun yarısını dahi karşılamıyor. Zira ligdeki tüm futbolcuların ederi maksimum 5 milyar TL. TFF’nin kulüplere harcama limiti koyması doğru ancak bu uygulamanın kamuoyunda kabul görmesi için daha şeffaf ve anlaşılır olmalı" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.