TÜRKİYE'YE UÇAK SEFERLERİNİ DURDURDU

02.08.2020 - 21:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TÜRKİYE'YE UÇAK SEFERLERİNİ DURDURDU

Irak Havacılık Kurumu'ndan yapılan açıklamada Türkiye'deki vakaların artması nedeniyle uçuşların askıya alındığı bildirildi. Irak’a aylar sonra başlayan uçuşlar yeniden askıya alındı. Irak Sivil Havacılık İdaresi, ‘Türkiye’deki koronavirüs vakalarında görülen artış’ nedeniyle uçuşların yeniden askıya alındığını duyurdu. Irak Hava Yolları'ndan yapılan açıklamadaysa, ‘Türkiye'nin Irak'a tüm uçuşları 1 Eylül 2020'ye kadar durdurması' nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtildi. Irak'ın başkenti Bağdat ve güney kentlerindeki havalimanları, geçtiğimiz hafta uluslararası uçuşlara yeniden açılmıştı. Türk havayolları da, 1 Ağustos (dün) itibarıyla uçuş listesine Irak'ın da eklendiğini açıklamıştı. Dün, aylar sonra ilk kez Erbil-Ankara ve İstanbul-Erbil uçuşları yapılmıştı.

Irak Havacılık Kurumu'ndan yapılan açıklamada Türkiye'deki vakaların artması nedeniyle uçuşların askıya alındığı bildirildi.

Irak’a aylar sonra başlayan uçuşlar yeniden askıya alındı. Irak Sivil Havacılık İdaresi, ‘Türkiye’deki koronavirüs vakalarında görülen artış’ nedeniyle uçuşların yeniden askıya alındığını duyurdu.

Irak Hava Yolları'ndan yapılan açıklamadaysa, ‘Türkiye'nin Irak'a tüm uçuşları 1 Eylül 2020'ye kadar durdurması' nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtildi.

Irak'ın başkenti Bağdat ve güney kentlerindeki havalimanları, geçtiğimiz hafta uluslararası uçuşlara yeniden açılmıştı. Türk havayolları da, 1 Ağustos (dün) itibarıyla uçuş listesine Irak'ın da eklendiğini açıklamıştı. Dün, aylar sonra ilk kez Erbil-Ankara ve İstanbul-Erbil uçuşları yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.