O SAHTEKARLAR GEBZE'DE YAKALANDI

23.07.2020 - 15:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

O SAHTEKARLAR GEBZE'DE YAKALANDI

KH/CENGİZYUCAK Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, Halkın huzur ve güven içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca Parada Sahtecilik Suçları ile mücadele kapsamında yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde; Gebze İlçesi Mollafenari Mahallesi bölgesinde sahte Türk parası ile kurban alımları yapılabileceği yönünde alınan bilgiler doğrultusunda, Mollafenari Jandarma karakolu. önünde tespit edilen M.K. ve B.K. isimli şahısların yanlarında bulunan poşet içerisinde, aynı seri numaralı (256) adet sahte (50) Türk Liralık banknotlar (12.800 TL) ele geçirildi. Konu ile ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adı geçen şahıslar gözaltına alınmış ve ele geçirilen sahte paralar muhafaza altına alınarak adli tahkikata başladı.. 

KH/CENGİZYUCAK Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, Halkın huzur ve güven içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca Parada Sahtecilik Suçları ile mücadele kapsamında yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde;

Gebze İlçesi Mollafenari Mahallesi bölgesinde sahte Türk parası ile kurban alımları yapılabileceği yönünde alınan bilgiler doğrultusunda, Mollafenari Jandarma karakolu. önünde tespit edilen M.K. ve B.K. isimli şahısların yanlarında bulunan poşet içerisinde, aynı seri numaralı (256) adet sahte (50) Türk Liralık banknotlar (12.800 TL) ele geçirildi. Konu ile ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adı geçen şahıslar gözaltına alınmış ve ele geçirilen sahte paralar muhafaza altına alınarak adli tahkikata başladı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.