YATIRIMCILAR GEBZE'DE

23.07.2020 - 08:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YATIRIMCILAR GEBZE'DE

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yatırım Ofisi; Yatırım Sonrası Hizmetler Birim Müdürü Zahit Tuncer ve Cumhurbaşkanlığı Ankara Yatırım Ofisi Proje Müdürü Muhittin Aslan dün Gebze'ye gelerek Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile başbaşa bir görüşme gerçekleştirdiler.. Gebze Belediyei tarafından Yatırım Sonrası Hizmetler Birim Müdürü Zahit Tuncer ve Cumhurbaşkanlığı Ankara Yatırım Ofisi Proje Müdürü Muhittin Aslan'ın ziyaret nedeni hakkında bir açıklam yapılmazken, Başkan Büyükgöz  "ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." açıklamasında bulundu..

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yatırım Ofisi; Yatırım Sonrası Hizmetler Birim Müdürü Zahit Tuncer ve Cumhurbaşkanlığı Ankara Yatırım Ofisi Proje Müdürü Muhittin Aslan dün Gebze'ye gelerek Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile başbaşa bir görüşme gerçekleştirdiler..

Gebze Belediyei tarafından Yatırım Sonrası Hizmetler Birim Müdürü Zahit Tuncer ve Cumhurbaşkanlığı Ankara Yatırım Ofisi Proje Müdürü Muhittin Aslan'ın ziyaret nedeni hakkında bir açıklam yapılmazken, Başkan Büyükgöz  "ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.