25 YIL SONRA GÖREVİ EŞİNE BIRAKAN GEBZELİ BAŞKANA ALTIN MADALYA

18.07.2020 - 17:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

25 YIL SONRA GÖREVİ EŞİNE BIRAKAN GEBZELİ BAŞKANA ALTIN MADALYA

KH/CENGİZYUCAK Gebze Kızılay Şubesinde 25 yıl Şube Başkanlığı yaptıktan sonra kongreye giderek eşi Oya Tunçel'e Başkanlık görevini bırakan Ertan Tunçel Türk Kızılay tarafından Altın Madalya Beraatinle ödüllendirildi  Gebze Kızılayın yeni Başkanı Oya Tunçel bu haberi facebook sosyal medya sayfasından "Gebze Kızılay Şubesinde 25 yıl Şube Başkanlığı yapan Ertan Tunçel Türk Kızılay tarafından Altın Madalya Beraatinle ödüllendirildi Döneminde yapılan iyilikleri Allah kabul etsin der Tebrik ederiz" mesajı ile duyurdu..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Kızılay Şubesinde 25 yıl Şube Başkanlığı yaptıktan sonra kongreye giderek eşi Oya Tunçel'e Başkanlık görevini bırakan Ertan Tunçel Türk Kızılay tarafından Altın Madalya Beraatinle ödüllendirildi 

Gebze Kızılayın yeni Başkanı Oya Tunçel bu haberi facebook sosyal medya sayfasından "Gebze Kızılay Şubesinde 25 yıl Şube Başkanlığı yapan Ertan Tunçel Türk Kızılay tarafından Altın Madalya Beraatinle ödüllendirildi Döneminde yapılan iyilikleri Allah kabul etsin der Tebrik ederiz" mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.