GEBZE TİCARET ODASINDA ANLAMLI BULUŞMA

15.07.2020 - 17:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE TİCARET ODASINDA ANLAMLI BULUŞMA

KH/CENGİZYUCAK 15 Temmuz Demokrasi be Milli İrade Günü dolayısı ile Gebze Ticaret Odasında düzenlenen etkinlikte şehit ailelerinin çocukları ile buluşularak onlara günün anısına armağanlar takdim edildi ve 15 Temmuz gecesine ait direniş fotoğrafları sergilendi.. Gebze Kaymakamı MustafGüler,  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Meclis Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Kd. Binbaşı Barış eke, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, ve diğer Gebze ilçe protokolü ile GTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerin katılımıyla kahraman Şehit ve Gazilerimizin emaneti evlatlarıyla bir araya gelindi… Konuşmacılar, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyoruz. Allah şehitlerimizin mekanını cennet olsun" şeklinde duygularını ifade ettiler..

KH/CENGİZYUCAK 15 Temmuz Demokrasi be Milli İrade Günü dolayısı ile Gebze Ticaret Odasında düzenlenen etkinlikte şehit ailelerinin çocukları ile buluşularak onlara günün anısına armağanlar takdim edildi ve 15 Temmuz gecesine ait direniş fotoğrafları sergilendi..

Gebze Kaymakamı MustafGüler,  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Meclis Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Kd. Binbaşı Barış eke, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, ve diğer Gebze ilçe protokolü ile GTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerin katılımıyla kahraman Şehit ve Gazilerimizin emaneti evlatlarıyla bir araya gelindi…

Konuşmacılar, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyoruz. Allah şehitlerimizin mekanını cennet olsun" şeklinde duygularını ifade ettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.