MEHMET AKİF YILMAZ SORUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Siyaset 01.07.2020 - 23:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MEHMET AKİF YILMAZ SORUNA AÇIKLIK GETİRDİ

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya kapatılsın ve kntrol altına alınsın çıkışına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin twitter hesabını askıya alarak destek vermesi sonrasında Ülkücüler ve Ak Gençlerin sosyal medya hesaplarını kapatmaya başlamaları üzerine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'dan bir açıklama geldi.. İşte Yılmaz'ın twitetr'dan yaptığı o açıklama; İFTİRA,KÜFÜR,YALAN,HAKARET... "Herbiri bir ur gibi toplumsal yapımızı çürüten hastalıklar. Bir anneye, bir bebeğe, Cumhurbaşkanımızın ailesine, heran binlerce insanın izzeti nefsine uzanan,alçak,rezil,pespaye bir dil. Sosyal medyanın insanlık dışı bu çirkin dilini tel’in ediyorum. Sosyal medya, en galiz küfürlerin havada uçuştuğu, ahlaksızların fütursuzca insanlara küfürler yağdırdığı, toplumu birbirine düşman eden bir alan olmaktan çıkarılmalı. CHP-HDP-İP ittifakının olayı hemen çarpıtarak, başlattığı “sosyal medyama dokunma” kampanyası, yalan, iftira ve hakaretten beslenen bir anlayışın manipülasyonudur. Yapılacak olan sosyal medyaya dokunmak değil, hakaret, iftira ve küfretmenin yasak olduğu, insanların izzet ve onurlarının korunduğu bir sosyal medyanın oluşmasıdır."

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya kapatılsın ve kntrol altına alınsın çıkışına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin twitter hesabını askıya alarak destek vermesi sonrasında Ülkücüler ve Ak Gençlerin sosyal medya hesaplarını kapatmaya başlamaları üzerine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'dan bir açıklama geldi..

İşte Yılmaz'ın twitetr'dan yaptığı o açıklama;
İFTİRA,KÜFÜR,YALAN,HAKARET...
"Herbiri bir ur gibi toplumsal yapımızı çürüten hastalıklar. Bir anneye, bir bebeğe, Cumhurbaşkanımızın ailesine, heran binlerce insanın izzeti nefsine uzanan,alçak,rezil,pespaye bir dil. Sosyal medyanın insanlık dışı bu çirkin dilini tel’in ediyorum. Sosyal medya, en galiz küfürlerin havada uçuştuğu, ahlaksızların fütursuzca insanlara küfürler yağdırdığı, toplumu birbirine düşman eden bir alan olmaktan çıkarılmalı. CHP-HDP-İP ittifakının olayı hemen çarpıtarak, başlattığı “sosyal medyama dokunma” kampanyası, yalan, iftira ve hakaretten beslenen bir anlayışın manipülasyonudur. Yapılacak olan sosyal medyaya dokunmak değil, hakaret, iftira ve küfretmenin yasak olduğu, insanların izzet ve onurlarının korunduğu bir sosyal medyanın oluşmasıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.