GEBZE'DE CHP-GELECEK PARTİSİ BULUŞMASI

Siyaset 01.07.2020 - 00:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE CHP-GELECEK PARTİSİ BULUŞMASI

KH/CENGİZYUCAK Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Gebze İlçe Örgütünü ziyaret ederek İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İlçe yöneticileri ile yerel ve genel siyaset üzerine sohbet ettiler.. Başkan Gökhan Orhan, CHP yönetim kurulu adına bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gelecek Partisi Gebze ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve "Gelecek Partisi İlçe teşkilatına bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." dedi..

KH/CENGİZYUCAK Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Gebze İlçe Örgütünü ziyaret ederek İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İlçe yöneticileri ile yerel ve genel siyaset üzerine sohbet ettiler..

Başkan Gökhan Orhan, CHP yönetim kurulu adına bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gelecek Partisi Gebze ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve "Gelecek Partisi İlçe teşkilatına bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." dedi..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.