ŞENER DOĞAN'DAN GEBZE'YE 2 GÜZEL HABER

28.06.2020 - 15:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ŞENER DOĞAN'DAN GEBZE'YE 2 GÜZEL HABER

KH/CENGİZYUCAK Gebze'de Osmangazi İlköğretim okulu genişletilirken, ayrıca 5 Atölyeli meslek lisesi, 24 derslik Anadolu lisesi inşa ediliyor.. Gebze'de okul yönünden eğitimi rahatlatacak iki güzel haber veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan "Yıllardan beri eski adliye binası ile eski subay gazinosu arasındaki sıkışık bir alanda eğitim vermeye çalışan Osmangazi İlköğretim okulumuzun bu dar alandaki eğitim verme zorluğunu nihayet sona erdiriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığımız arasında sürdürdüğümüz görüşmeler nihayet sonuçlandı. Eski subay gazinosunun olduğu alan resmen Osmangazi İlköğretim okuluna bırakıldı. Şimdi okulumuzu genişleteceğiz. Böylelikle hem Hacı Halil mahallesinden bu okulumuza daha çok öğrenci kabul edeceğiz hem de eğitimimiz daha geniş ve rahat bir ortamda verilecek" dedi.. Şener Doğan ayrıca bir yeni okul haberini de  "Gebze Mustafapaşa mahallemizde 32 derslik 5 Atölyeli meslek lisesi, 24 derslik Anadolu lisemiz,24 derslik ortaokul inşaatlarımız hazla devam ediyor." açıklaması ile duyurdu..

KH/CENGİZYUCAK Gebze'de Osmangazi İlköğretim okulu genişletilirken, ayrıca 5 Atölyeli meslek lisesi, 24 derslik Anadolu lisesi inşa ediliyor..

Gebze'de okul yönünden eğitimi rahatlatacak iki güzel haber veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan "Yıllardan beri eski adliye binası ile eski subay gazinosu arasındaki sıkışık bir alanda eğitim vermeye çalışan Osmangazi İlköğretim okulumuzun bu dar alandaki eğitim verme zorluğunu nihayet sona erdiriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığımız arasında sürdürdüğümüz görüşmeler nihayet sonuçlandı. Eski subay gazinosunun olduğu alan resmen Osmangazi İlköğretim okuluna bırakıldı. Şimdi okulumuzu genişleteceğiz. Böylelikle hem Hacı Halil mahallesinden bu okulumuza daha çok öğrenci kabul edeceğiz hem de eğitimimiz daha geniş ve rahat bir ortamda verilecek" dedi..

Şener Doğan ayrıca bir yeni okul haberini de  "Gebze Mustafapaşa mahallemizde 32 derslik 5 Atölyeli meslek lisesi, 24 derslik Anadolu lisemiz,24 derslik ortaokul inşaatlarımız hazla devam ediyor." açıklaması ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.