O KONUDA GEBZE'DE CANLI YAYIN YAPTILAR (video)

26.06.2020 - 06:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

O KONUDA GEBZE'DE CANLI YAYIN YAPTILAR (video)

KH/CENGİZYUCAK Uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığı ile mücadele günü kapsamında Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen canlı yayın programında sorunun kaynağı ve çözümler konuşuldu Uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığı ile mücadele günü kapsamında Gebze Belediyesinin önünden gerçekleştirilen programa  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Yeşilay Kocaeli Şube Başkanı Salih Işık, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdiresi Kadriye Aytemiz ve Uzman Klinik Psikolog Esra Coşkun konuşmacı olarak katılım sağladı.. Konuşmacılar uyuşturcunun zararlarını anlattıktan sonra Gebze'de bu konuda verilen mücadelede kurumlararası işbirliğinin altını çizdiler.. Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili Gebze'de uyuşturcu ile mücadaleyle ilgili son rakamları verirken, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu'da ayrıca koronavirüs ile mücadele kapsamında nelere dikkat edilmesi gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.. İŞTE O CANLI YAYINDAN BÖLÜMLER

KH/CENGİZYUCAK Uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığı ile mücadele günü kapsamında Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen canlı yayın programında sorunun kaynağı ve çözümler konuşuldu

Uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığı ile mücadele günü kapsamında Gebze Belediyesinin önünden gerçekleştirilen programa  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Yeşilay Kocaeli Şube Başkanı Salih Işık, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdiresi Kadriye Aytemiz ve Uzman Klinik Psikolog Esra Coşkun konuşmacı olarak katılım sağladı..

Konuşmacılar uyuşturcunun zararlarını anlattıktan sonra Gebze'de bu konuda verilen mücadelede kurumlararası işbirliğinin altını çizdiler.. Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili Gebze'de uyuşturcu ile mücadaleyle ilgili son rakamları verirken, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu'da ayrıca koronavirüs ile mücadele kapsamında nelere dikkat edilmesi gerekenler konusunda uyarılarda bulundu..
İŞTE O CANLI YAYINDAN BÖLÜMLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.