ÇAYIROVA'NIN MÜDÜRÜ O PLAKETİ HAKETTİ

Dünya 20.06.2020 - 04:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA'NIN MÜDÜRÜ O PLAKETİ HAKETTİ

KH/CENGİZYUCAK Çayırova’da bulunan il dernek başkanları, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'u makamında makamında ziyaret ederek kendisine koronavirüs ile mücadele sürecindeki çalışmalarından dolayı plaket takdiminde bulundular.. Ayhan Yılmaz, Muhsin Güloğlu, Muharrem Köse, Ahmet Akçay, Burhan Beşiroğlu ve Erdal Önemli'den oluşan Çayırova İl Dernek Başkanları heyeti dün Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'u makamında makamında ziyaret ederek, yaşanılan bu zor pandemi döneminde büyük bir özveriyle görev yapan İİlçe Milli Eğitim müdürü ve ekibini kutlayarak günün anısına plaket takdim ettiler.. Plaket takdiminden sonra Dernek Başkanları "Sayın müdürümüz ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.." şeklinde temennilerini dile getirirken, bu anlamlı ziyaret ve plaket takdiminden onur duyan Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'da mutluluk duygularını ifade ettikten sonra kendilerine tek tek teşekkür etti..

KH/CENGİZYUCAK Çayırova’da bulunan il dernek başkanları, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'u makamında makamında ziyaret ederek kendisine koronavirüs ile mücadele sürecindeki çalışmalarından dolayı plaket takdiminde bulundular..

Ayhan Yılmaz, Muhsin Güloğlu, Muharrem Köse, Ahmet Akçay, Burhan Beşiroğlu ve Erdal Önemli'den oluşan Çayırova İl Dernek Başkanları heyeti dün Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'u makamında makamında ziyaret ederek, yaşanılan bu zor pandemi döneminde büyük bir özveriyle görev yapan İİlçe Milli Eğitim müdürü ve ekibini kutlayarak günün anısına plaket takdim ettiler..

Plaket takdiminden sonra Dernek Başkanları "Sayın müdürümüz ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.." şeklinde temennilerini dile getirirken, bu anlamlı ziyaret ve plaket takdiminden onur duyan Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'da mutluluk duygularını ifade ettikten sonra kendilerine tek tek teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.